Başkan Mustafa Koca Açıklaması Bizi Asla Bölemeyecekler

Kütahya’nın Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerin konvoyuna bombalı araçla düzenlenen terör saldırısını kınadığını belirterek, "Gün birlik olma hainleri sevindirmeme günüdür" dedi.

Başkan Mustafa Koca Açıklaması Bizi Asla Bölemeyecekler
Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Mustafa Koca, "İstanbul Beşiktaş’ta yapılan saldırıda şehit düşen polislerimiz ve vatandaşlarımızın acısı çok tazeyken Kayseri’de çarşı iznine çıkan Mehmetçiklerimizi taşıyan otobüse bombalı araçla yapılan saldırı yine çok sayıda ocağa ateş düşürdü” diye konuştu.

Yıllardır Türkiye’yi bölmek için çalışanların emellerine ulaşamayacağının da altını Mustafa Koca, “15 Temmuz gecesi el birliği ülkemizi işgal etmek isteyenler kahraman milletimiz sayesinde hayal kırıklığına yaşayınca bu tür saldırılar ile bizi yıldırmaya çalışıyorlar ancak hiçbir güç, hiçbir silah karşısında korkmadan vatanımızı savunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Terör yoluyla, Türkiye’yi karıştırmak isteyenlere karşı verilecek en güzel yanıtın, millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenmek olduğunu da belirten Koca, şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. (EFE)
Kaynak: İHA