Üniversiteliler Emniyet Kemeri Kontrolü Yaptı

Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 2. sınıf öğrencilerinin hazırladığı “Emniyet Kemeri Takma” etkinliğinde, üniversite öğrencileri kemer kontrolü yaptı.

Üniversiteliler Emniyet Kemeri Kontrolü Yaptı
Etkinlik Pınarhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi’nin katkılarıyla Ali Özer Parkı önünde etkinlik gerçekleştirildi.

Polis memurlarının durdurdukları araçların emniyet kemerlerini öğrenciler kontrol etti. Üniversite öğrencileri, emniyet kemeri takan sürücülere teşekkür belgesi verirken emniyet kemeri takmayan sürücülere ise hayatlarını ve sevdiklerini güvenceye almaları gerektiğini hatırlatarak uyarı belgesi ve broşür verdiler. Öğrenciler, sürücülere emniyet kemerlerini takmalarını rica ederek güvenli yolculuk yapmalarını sağladılar.

Yapılan etkinliğe Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlileri Mehmet Sali, Onur Günaydın ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri katıldı.

Gerçekleştirilen bu etkinlik halk tarafından yoğun ilgi görürken Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri emniyet kemeri takmanın önemini bir kez daha vurguladılar.
Kaynak: İHA