Başkan Böcek, 'Okullara Desteğimiz Sürüyor'

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Molla Yusuf Mahallesi’nde bu yıl ilk kez eğitim-öğretime kapılarını açan Uğur Okulları’nı ziyaret etti.

Başkan Böcek, 'Okullara Desteğimiz Sürüyor'
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk haftalarında ziyaret ettiği Uğur Okulları Konyaaltı Kampusu’nda okul çevresinin sıcak asfalt ile kaplanması talebine olumlu bakmış ve ilgili birim müdürüne çalışmalara başlanılması talimatını vermişti. Molla Yusuf Mahallesi’nde bu yıl ilk kez eğitim-öğretime kapılarını açan Uğur Okulları’nı ikinci kez ziyaret ederek, sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığı okul çevresinde incelemelerde bulundu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, “Konyaaltı Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu eğitim yılında da öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için gayret ediyoruz. İhtiyaç duyulan okullarımızda boya-badana, genel bakım ve çevre düzenlemesi yapıyoruz. Bu yıl içinde Siteler Mahallesi İlkokulu, Ayten Çağıran ve Leyla Kahraman-Sevim Ertenü Ortaokulları’nda sıcak asfalt, parke taşı döşemesi ve çevre düzenlemesi gibi çalışmalar yaptık. Son olarak da Uğur Okulları Konyaaltı Kampusunun çevresinde sıcak asfalt çalışması yaptık. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Bu eğitim yılı başlarında kendilerini ziyaret eden Başkan Böcek’ten okulu çevreleyen yolun asfaltlanması talebinde bulunduklarını ifade eden Uğur Okulları Konyaaltı Kampusu Müdürü Şakir Uluçay, bu ziyaretin kısa süre sonrasında belediye asfalt ekiplerinin çalışmalara başladığını söyledi.

Okul çevresinin kısa sürede asfaltlandığını ve öğrencilerin kışın yağmurdan, yazın ise tozdan kurtulduğunu belirten Şakir Uluçay, Başkan Böcek’e desteklerinden ötürü bir kez daha teşekkür etti.
Kaynak: İHA