AŞT Ayakta Alkışlandı

Bilecik Bozüyük Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Tiyatro Festivali’ne katılan AŞT, sevilen oyunu “Oyun Oyun İçinde” ile izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşattı.

AŞT Ayakta Alkışlandı
Antalya Şehir Tiyatroları’nın (AŞT) sevilen oyunu “Oyun Oyun İçinde” Bilecik’te sahnelendi. Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ‘GENÇDES Projesi’ kapsamında desteklediği Uluslararası Tiyatro Festivali’ne katılan AŞT, büyük ilgi gördü. Metristepe Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyun ayakta alkışlandı.

AŞT’ye teşekkür

Kahkahaların eksik olmadığı, büyük beğeni toplayan oyun sonunda Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru AŞT’ye teşekkür ederken, katılımlarından dolayı oyunculara plaket takdim etti. Uluslararası Tiyatro Festivali’nde birbirinden seçkin tiyatro ekiplerini ağırladıklarını söyleyen Nazmi Kuru, Antalya Şehir Tiyatroları’nın da bu ekiplerden biri olduğunu söyledi.



Dünya çapında başarılar gelecek

Ulusal ve uluslararası festival katılımlarının Antalya Şehir Tiyatroları’nın ve kentimizin tanıtımı açısından taşıdığı değerin büyük olduğunu söyleyen Antalya Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in sanatsal vizyonu sayesinde sadece Antalya seyircisi ile sınırlı kalmayacaklarını, ülke ve dünya çapında başarılara imza atacaklarını da sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA