Antalya'da Kar Keyfi

Erzurum’un kış turizmi ile kayak merkezilerini tanıtmak için Antalya’ya kurulan Suni Kar Balonu, Antalyalılara keyifli anlar yaşattı.

Antalya'da Kar Keyfi
9 Aralık’ta Erzurum’dan çıkan Erzurum Tanıtım TIR’ı, Ankara ve Konya’nın ardından Antalyalılarla buluştu. Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Erzurum’un kış turizmi ile kayak merkezlerini tanıtmak için Türkiye’nin birçok şehrini gezen TIR, Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlara TIR üzerindeki sinevizyondan Erzurum belgeseli izletildi, kadayıf, kıtlama şeker ile çay ikram edildi.

Kar keyfini yaşadılar

Meydana kurulan dev suni kar balonu, vatandaşların dikkatini çekti. Güneşli bir havada balon içerisinde kar tanelerini gören çocuklar, anne ve babalarıyla balonun içine akın etti. Erzurum’daki kayak merkezlerini andıran görüntüsüyle dikkat çeken balona kardeşinin kızıyla akın edenlerden, Emine Yavuz, “Kendinizi Erzurum’da hissettik diyebiliriz. Suni olsa da, çok güzel bir organizasyon yapmışlar. Çok eğlendik” dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü yetkililer, Antalya’nın ardından sırasıyla İzmir, Bursa, Kocaeli ile İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakasında da tanıtımlara devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: İHA