Uyuşturucu Tacirlerine Yılbaşı Öncesi Baskın

Antalya’da yılbaşı öncesi uyuşturucu madde satışı yapıldığı tespit edilen Zeytinköy olarak bilinen bölgeye 500 polisle operasyon düzenledi. Özel Harekat Şube Müdürlüğünün de destek verdiği operasyonda 100’ün üzerinde evde arama yapılırken çok sayıda içime hazır uyuşturucu ele geçirildi. Aramalara özel eğitimli narkotik köpekleri de katıldı.

Uyuşturucu Tacirlerine Yılbaşı Öncesi Baskın
Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri Yeşiydere, Doğuyaka ve Gebizli mahallelerini içine alan Zeytinköy Bölgesine sabah erken saatlerinde 500 polisle operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında şafak vakti havadan helikopter destekli Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve İlçe Emniyet Müdürlüklerine bağlı ekipler tarafından daha önceden belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıldı. 500 polisin katıldığı operasyonda ev, araba, iş yerleri ve depolarda narkotik köpeklerinin de yardımıyla aramalar yapıldı.

Mahallelerin giriş ve çıkışları Çevik Kuvvet ekipleri tarafından kapatılarak GBT sorgusu yapıldı. Operasyonda aralarında kadınların da bulunduğu 45 şüpheli gözaltına alındı. Özel Harekat polisleri belirlenen adreslerin kapılarını koçbaşıyla kırarak içeri girerken, aramalarda kullanıma hazır uyuşturucu madde, ruhsatsız silah, şarjör, kesici aletler, çok sayıda çalıntı motosiklet, uyuşturucu madde yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.
Kaynak: İHA