Şehzadeler'de 'Meslek Edindirme Kursu İşbirliği' Protokolü

Şehzadeler Belediyesi, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında 'Meslek edindirme kursu işbirliği' protokolü imzalandı.

Şehzadeler Belediyesi’nde düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 3 bine yakın meslek kursunun bulunduğunu anımsattı.

Başkan Çelik, 'Bu protokol çerçevesinde hedefimiz, bu yıl içerisinde yaklaşık 10 bin vatandaşımıza kurslar vermek. Yine geçtiğimiz yıl yaptığımız protokol çerçevesinde 20 tane kurs devam ediyor. Yeni açacağımız gençlik merkezinde halkımızın talebine göre değişik kurslar açacağız. Bu projemizin kapsamında hedefimiz Şehzadeler’de yaşayan 10 bin kişiyi bu kurslardan faydalandırmaktır.' diye konuştu.

Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Şehzadeler Belediyesi'nin eğitme her alanda büyük destekler sağladığını ifade ederek, 'Şehzadeler ilçemizde 66’dan fazla okulumuz var. Bu okullarımızın tümünde Şehzadeler Belediyemizin katkısı var. Milli Eğitim olarak biz de eğitimsel anlamda daha geniş bir alanda, daha büyük çalışmalara imza atacağız.' dedi.

Şehzadeler Belediyesinde düzenlenen protokol imza törenine, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kanca ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş katıldı.

Kaynak: AA