Milletvekili Ilıcalı'nın Davetine Bakan Eroğlu'dan Samimi Karşılık

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın bütçe görüşmeleri sırasında Meclis Genel Kurulu’nda bulunan vekilleri Erzurum’a davet etti. Ilıcalı’nın davetine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, latife ederek karşılık verdi.

Milletvekili Ilıcalı'nın Davetine Bakan Eroğlu'dan Samimi Karşılık
Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda yapılan bütçe görüşmelerinde tansiyon zaman zaman yükselsede samimi diyaloglarda kayda geçmiyor değil. Bu içten diyaloglardan biride Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın bütçe görüşmeleri sırasında meclis tutanaklarına geçti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Erzurum’daki Nene Hatun Millî Parkı, Sakarya Meydan Muharebesi Tarihî Millî Parkı, Başkomutan Millî Parkı, orada çok muhteşem bir İstiklal Tanıtım Merkezi yaptık. Daha önce biliyorsunuz, Çanakkale’de Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi yapmıştık. Bütün milletvekillerimizi buralara davet ediyoruz, şeref verirsiniz, sizlerin ziyareti bizleri çok mutlu edecektir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, "Sayın Bakanım vekillerimizi Nenehatun’a da götürelim" dedi.

Ilıcalı’nın bu davetine Bakan Eroğlu "Sayın Mustafa Ilıcalı Bey Nenehatun’a da, Erzurum’a da davet ediyor , uçak paralarını kendisi ödeyecekmiş efendim. " şeklinde samimi bir ifadeyle karşılık verdi.

Bakan Eroğlu ve Milletvekili arasında geçen diyalog Ak Parti sıralarında uzun süre alkışlandı.
Kaynak: İHA