Milas Kaymakamı Gürel Gözyaşları Ve Dualarla Uğurlandı

Muğla’nın Milas ilçesinde 3 buçuk yıl önce Milas Kaymakamı olarak göreve başlayan ve yayınlanan son Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Etimesgut Kaymakamlığına atanan Kaymakam Fuat Gürel, Milas’tan gözyaşları ve dualarla uğurlandı.

Milas Kaymakamı Gürel Gözyaşları Ve Dualarla Uğurlandı


Milas’ta 3 buçuk yıl kaymakam olarak görev yapan ve yayınlanan son Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Etimesgut Kaymakamlığına atanan Milas Kaymakamı Fuat Gürel bugün saat 16 sıralarında Milas’taki görevinden ayrıldı.

Hükümet Konağı önündeki mesai arkadaşlarına, birçok kurum ve kuruluş, sivil toplum örgütü yöneticileri ile muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Kaymakam Gürel Milas’a severek geldiğini belirterek “Geldiğimiz gibi gidiyoruz. Dünyanın düzeni bu. Şimdi daha önce bildiğim bir yere gidiyorum. Milas’ı ailecek çok sevmiştik. Milas’ta bıraktığımız siz değerli arkadaşlarımızla çok güzel günlerimiz geçti. Özellikle kurumlar arasındaki iyi diyaloglarla başarılı çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Çalışmalarımızda hep vatandaşın yerine kendimizi koyduk. Bize nasıl davranılmasını istiyorsak o ilke doğrultusunda çalıştık. Güzel hizmetler yaptığımızı düşünüyorum. Yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri ve kamu görevlileriyle güzel çalışmalarımız oldu. Milas birçok ilden daha yüksek potansiyelleri olan bir yer. Bu kadar potansiyeli olan ilçenin daha iyi yerlerde olması lazım. Onun için herkesin mücadele etmesi ve çalışması lazım. Buda birlik beraberlik içerisinde çalışmayla olur. Son yıllarda bunu sağlamaya çalıştık. Milas’ın daha gitmesi kat etmesi gereken yolu var. Milas’ın özellikle kültür değerleriyle ön plana çıkıyor. Bu değerleriyle parlayacaktır. Bu sağlanırsa Milas, Bodrum ayarında bir ilçe olacaktır. Bunlar yapılırsa inşallah bundan sonra insanlarımız Bodrum’a geçmek için değil, Milas’a gelmek için yola çıkacak insanlarımız. Hakkınızı helal edin. Bizlere çok emekleriniz oldu. Gittiğimiz yer belli. Yolunuz düşerse Etimesgut’a sizleri beklerim” dedi.

Gürel’in yaptığı konuşmanın ardından Milas İlçe Müftülüğü yöneticileri tarafından okunan duaların ardından Hükümet Konağı önünde bulunanlarla tek tek vedalaştı.

Vedalaşma sırasında duygu dolu anlar yaşayan personeller ve bazı kurum yöneticileri gözyaşlarına hakim olamadı.
Kaynak: İHA