Kardeşlik Platformundan Başkan Asya'ya Teşekkür Ziyareti

Muş’ta faaliyet gösteren birçok sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Muş Kardeşlik Platformu üyeleri, Belediye Başkanı Feyat Asya’yı ziyaret etti.

Kardeşlik Platformundan Başkan Asya'ya Teşekkür Ziyareti
Muş Kardeşlik Platformu üyeleri, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsü sonrası sergilediği dik duruş ve belediyecilik alanında yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Başkan Feyat Asya’ya teşekkür ziyaretinde bulundular. Başkan Asya’nın makamında ağırladığı platform üyeleri, milli iradeye sahip çıkmanın yanı sıra Muş’un kalkınması ve gelişmesi için başarılı projeler hayata geçirdiği için teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Feyat Asya, 15 Temmuz tarihinde yürekli insanlar sayesinde destansı bir zafer elde edildiğini söyledi.

Söz konusu direnişin herhangi bir gruba mal olmadığını kaydeden Başkan Asya, o gün farklı ideolojilerin omuz omuza vererek dünyaya örnek bir duruş sergilediğini vurguladı. Başkan Asya, “Kendi yerelimizde halkımızla beraber 15 Temmuz’daki hainliğe karşı tepkimizi ilk saatlerden itibaren vermenin gururunu yaşadık. Bizden sonraki kuşaklara bu olayı anlatırken, en azından doğru tarafta olduğumuzu, başımız dik bir şekilde söyleyeceğiz. Bu süreçte vatandaşlarımız ile sivil toplum kuruluşlarımızın ortak hareket etmesi takdire şayandı. Allah birlikteliğimizi daim etsin. Allah bizleri 15 Temmuz gibi musibetlerden muhafaza etsin. Ziyaretiniz bizleri onurlandırmıştır. Bu halka hizmetkâr olmaktan şeref duyuyorum" dedi.

Ziyaret, platform üyelerinin Başkan Asya’ya plaket takdim etmesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA