Başkan Üzülmez, Emniyet Müdürü Denizci'yi Ziyaret Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve Çevik Kuvvet şubesini ziyaret etti.

Başkan Üzülmez, Emniyet Müdürü Denizci'yi Ziyaret Etti
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Emniyet Müdürü Necati Denizci’yi ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Üzülmez, İl Emniyet Müdürü ziyaretinin ardından, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet şubesini ziyaret ederek görevleri başındaki çevik kuvvet polislerine baş sağlığı ve kolaylıklar diledi.

Çevik kuvvet polisleriyle duygularını paylaşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Biliyorsunuz ülkemiz son altı ayda olağanüstü günler yaşıyor. Güzel ülkemizi karanlığa sürüklemeye çalışıyorlar. 15 Temmuz ‘da başarısız olan emperyalist güçler akabinde farklı senaryolarını sahneye koymaya başladılar. Ama bu millet vatanını, bayrağını her şeyin üzerinde tutup, ne olursa olsun sahip çıkacağını gösterdi. Hedef, Türkiye’yi yok etmek, parçalamak. Biz ülke olarak güçlendikçe, hazımsızlıkları artıyor, artıkça da acı ama daha da kahpeleşiyorlar. Diğer bir maşa PKK’yı devreye sokup yiğit polislerimizi, masum vatandaşlarımızı gözlerini kırpmadan öldürdüler. Millet olarak acımız çok büyük elbette, ama sizin içiniz daha da fazla yanıyor. Bu millete size her zamankinden daha fazla inanıyor, güveniyor ve dua ediyor. Şehitlerimizin her biri bir parçamız. Bizler ’bir ölüp, bin doğan’ ecdadın torunlarıyız. Pes etmek, yılmak, kanımızın son damlasına kadar da olsa mücadeleden vazgeçmek yok bizim kitabımızda. Bedeller öderiz ama, toprak bütünlüğümüzü, bağımsızlığımızı teslim etmeyiz. Türk Milleti polisine de, askerine de sahip çıkar. Rabbim bir daha yaşatmasın, biz sizlere emanetiz ve sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

Kaynak: İHA