Kandıra Muhtarları İle İstişare Toplantısı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki köylere daha iyi hizmetler üretmek için muhtarlarla istişare toplantıları yapıyor. Bu kapsamdaki ilk toplantı Kandıralı muhtarlarla gerçekleştirildi. Yaklaşık 90 muhtarın katıldığı toplantıda taleplerin daha hızlı neticelendirilmesi için yeni oluşturulan “Muhtar İrtibat Birimi” ve ‘’Bölge Sorumluları” tanıtıldı.

Kandıra Muhtarları İle İstişare Toplantısı
Büyükşehir Belediyesi kent merkezlerinde hizmetlerin köylerde de olması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı, bu kapsamda köylerdeki yapılacak çalışmaların daha sağlıklı ve koordineli yapılması için muhtarlarla istişare toplantıları düzenliyor.

İstişare toplantılarının ilki Kandıralı muhtarlarla gerçekleştirildi.

Büyükşehir Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanı Lütfi Etil ve şube müdürlerinin yer aldığı toplantıya Kandıra muhtarları ilgi gösterdi.

Yapılan toplantıda muhtarlar arasında koordinasyonun daha iyi karşılanması ve iletişimin sağlıklı yürümesi için oluşturulan Muhtar İrtibat Birimi tanıtıldı. Muhtarların taleplerini 24 saat boyunca kesintisiz olarak iletebilmeleri, iş ve işlemlerin hangi aşamada olduğunu öğrenmeleri için oluşturuldu.

Büyükşehir Belediyesinin köy ve mahallelerde yaptığı hizmetlerin konuşulduğu toplantıda konuşan Efil, “Muhtarlarımızla koordinasyonu sağlayarak bütçe imkanları doğrultusunda özellikle öncelikli ve acil talepleri değerlendiriyoruz. Bizler muhtarlarımızla sürekli olarak koordinasyonu sağlıyoruz. Bizim elimizde olan hizmetleri anında gerçekleştiriyoruz, diğer birimlere yönlendirilmesi gereken işleri de zaman kaybetmeden yönlendiriyoruz Bu ay içerisinde tüm muhtarlarımızla ilçe istişare toplantılarının tamamlayacağız ” dedi.

Kaynak: İHA