Alaplı Emniyet Müdürlüğü'ne Taziye Ziyareti

İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan saldırı sonrası emniyet mensuplarına ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Zonguldak Alaplı Belediyesi İtfaiye ekipleri İlçe Emniyet Müdürlüğünde nöbet tutan ve görevi başındaki polislere karanfil ve Türk Bayrağı vererek, emniyet teşkilatının acısını paylaştı.

Alaplı Emniyet Müdürlüğü'ne Taziye Ziyareti
Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, yaptığı açıklamada, her daim polisin yanında olduklarını söyledi.

İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü, birlik ve beraberliğini bozmaya hiçbir şer odağının gücünün yetmeyeceğini söyledi.

Alaplı Belediyesi İtfaiye ekipleri ve beraberindekiler, polislerle birlikte çay içip sohbet etti. Polis teşkilatına ve Türk milletine sabır ve başsağlığı dileyen Taşkın, "Milletçe tek yumruk olacağız ve bizi ayrıştırmak, bölüp parçalamak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Vatanımız için gece gündüz imanla çalışan şehit olmaktan korkmayan hainlerin korkulu rüyası aziz milletimizin gururu polislerimizin her zaman yanındayız, onlara omuz, omuzayız. Alaplı İtfaiyesi olarak İstanbul’da yaşanan terör saldırısında şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyoruz" diye konuştu.

Taşkın, ve bir gurup itfaiye eri, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, nöbet tutan ve görev başındaki polislere karanfil ve Türk Bayrağı verdi.
Kaynak: İHA