'Teröre Lanet, Şehitlere Saygı' Yürüyüşü

MHP İstanbul İl Başkanı Karataş: 'Milliyetçi Hareket Partisi parlamentoda, tüm ülkede terörü sonlandırması adına, anaların göz yaşını dindirip gencecik vatan evlatlarının toprağa verilmemesi için hükümetimize sonsuz kredi tanımış ve destek olmuştur. Devletimiz ve milletimiz bunların hepsinin üstesinden gelecektir'

MHP İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, Beşiktaş'ta terör örgütü PKK'nın gerçekleştirdiği eylemde şehit olan polisler için yürüyüş düzenledi.

MHP İstanbul İl Başkanlığı, partinin Bayrampaşa ilçe başkanlığı önünden Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne kadar 'Teröre Lanet, Şehitlere Saygı' adıyla yürüyüş gerçekleştirdi.

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş öncülüğünde yürüyen grup Türk bayrakları taşıyarak, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' şeklinde sloganlar attı.

Yoğun kar yağışı altında Bayrampaşa'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün bulunduğu yere gelen grup, buradaki polislere sevgi gösterisinde bulunarak, başsağlığı diledi.

Burada konuşan MHP İl Başkanı Karataş, Anadolu topraklarında bin yıldır kardeşlik hukuku olduğunu belirterek, 'Türk vatandaşı olan Kürt kardeşlerimiz terör örgütüyle ilişkilendirilmek istenmektedir. Kürt kardeşlerimizle bu toprakları birlikte kazandık, bizi bölmek, parçalamak istiyorlarsa buna siz müsaade etmeyeceksiniz. Çünkü sizin adınıza bu ülkeyi bölmek istiyorlar.' diye konuştu.

Karataş, terörle yaşamayı öğrenmeyeceklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

'Artık buna müsaade etmeyeceğiz. Devletimiz ve milletimiz güçlüdür. Milliyetçi Hareket Partisi parlamentoda, tüm ülkede terörü sonlandırması adına, anaların göz yaşını dindirip gencecik vatan evlatlarının toprağa verilmemesi için hükümetimize sonsuz kredi tanımış ve destek olmuştur. Devletimiz ve milletimiz bunların hepsinin üstesinden gelecektir. Türk milletinin bu işi sonlandıracağına inanıyoruz.' dedi.

Grup, İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra buradan ayrıldı.
Kaynak: AA