Pervin Buldan, PKK saldırısına katliam dedi

TBMM Başkanvekili Pervin Buldan, Beşiktaş'ta düzenlenen PKK saldırısına katliam diyerek kınadı.

Pervin Buldan, PKK saldırısına katliam dedi
Pervin Buldan, PKK saldırısına katliam dedi
İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırısında 44 kişi şehit oldu. Alçak saldırıyı terör örgütü PKK'nın kolu olan TAK üstlendi.

Terörist taziyesine katılan Pervin Buldan ise bugünkü bütçe görüşmelerini PKK'nın saldırısını kınayarak açtı. 

TBMM Başkanvekili Buldan, yaşanan olayı katliam olarak değerlendirirken, '10 aralık akşamı İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleştirilen katliamı kınıyorum. Saldırıda yaşamını yitiren bütün vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralı yurttaşlarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Barış, kardeşlik, demokrasi ve özgürlük umudumuzu hiç bir zaman yitirmememiz gerektiğini özellikle belirtmek istiyorum. Bu dönemi dayanışma ve diyalogla aşarak ülkeyi refaha ve huzura en kısa zamanda çıkarmayı başarmalıyız diye temenni ediyorum.' dedi.

Pervin Buldan, PKK saldırısına katliam dediHDP'li vekil Buldan'dan skandal Pervin Buldan, PKK saldırısına katliam dediHDP'li Pervin Buldan yıkılan evler için hükümeti suçladı Pervin Buldan, PKK saldırısına katliam dediEtekli teröristlere toz kondurmadı! Pervin Buldan, PKK saldırısına katliam dediHDP'li Pervin Buldan teröristin ailesine başsağlığına gitti