Öğrencilerden Polislere 'Başsağlığı Ve Geçmiş Olsun' Ziyareti

Hisarcık Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri İstanbul’da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle İlçe Emniyet Amirliği’ne ’geçmiş olsun ve başsağlığı’ ziyaretinde bulundular.

Öğrencilerden Polislere 'Başsağlığı Ve Geçmiş Olsun' Ziyareti
Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fatih Yaman, Müdür Yardımcısı Ali Bütün, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Gökhan Sait Mamak, öğrenci velisinden sorumlu Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Şerif Tokuş nezaretinde Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu ve lise öğrencilerinden oluşan grup İstanbul’da meydana gelen terör saldırısı sebebiyle İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek ’geçmiş olsun ve başsağlığı’ dileklerini ilettiler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fatih Yaman, ”İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen menfur terör saldırısı sebebiyle Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu ve Hisarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak okullarımızı temsilen okul öğrenci meclisi üyelerimizle İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek kendilerine “geçmiş olsun ve başsağlığı” dileklerimizi iletip, şehitlerimiz için rahmet temennisinde bulunduk. Bu zorlu süreçte polisimizin yanında olduğumuzu bu bağlamda bu hafta boyunca okulumuzda öğrencilerimizin hatim okuyacağını belirttik. İlçe Emniyet Amiri Mehmet Akbulut da öğrencilerimizle birlikte yaptığımız bu ziyaretimizden son derece memnun olduğunu söyleyerek, okullarda dinimizi doğru bir şekilde öğretmenin ve öğrenmenin milletimizi sapkın ideolojilerden, insanları haksız yere öldürme gibi vahşi terör eylemlerinden koruyacağını ifade etti.

Ziyaretimizin anısına polis teşkilatına onların yanında olduğumuzun bir ifadesi olarak hediyelerimizi takdim ettik. Bizleri kabul ederek misafirperverlik gösteren başta Emniyet Amiri olmak üzere tüm emniyet mensuplarına okullarımız adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

(MA-EFE)
Kaynak: İHA