Erzincan'da Yatırım Programları

Erzincan Valiliği tarafından yatırım projelerinin değerlendirildiği toplantı düzenlendi.

Sağlık Yüksekokulu Başöğretmen Salonu'nda Erzincan Valiliği öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıda, yatırım yapan tüm kurum kuruluş müdürleri ile bu yıl yapılan yatırımların değerlendirmesi ve gelecek yıl yapılması planlanan yatırımlarla ilgili projeler görüşüldü.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, burada yaptığı konuşmada, eğitimden sağlığa, altyapıdan kültür varlıklarının yeniden canlandırılmasına, havaalanından sanayi yatırımlarına, her alanda Erzincan'da hummalı çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Halkın hizmetin en iyisine, en güzeline layık olduğunu vurgulayan Arslantaş, şöyle konuştu:

'Bizler de meseleye bu anlayışla bakıyoruz. Tüm kurum ve kuruluşlarımız bu yıl da aynı anlayışla hizmet ederek başarı çıtasını daha yukarılara taşıyacaklarına olan inancım tamdır. Bu yıl tüm ilçelerde gerçekleştireceğimiz bu toplantılarla ilimizdeki mevcut katılımcı ve saydam yönetim anlayışını geliştirerek, ortak çalışma kültürüne katkıda bulunmak, böylece ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına hep birlikte hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Erzincan OSB'de yatırımcılar için yeni alanlar oluşturarak teşvik programı kapsamında yapılacak yatırımların ilimizde kalması ve dışarıdan yatırımcı getirebilmek için gerekli çalışmaları geniş katılımlı toplantılarla yürütüyoruz.'

Toplantıya, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tümay Özgür, İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun ile kurum müdürleri katıldı.

Kaynak: AA