ASKON'dan Vali Kamçı'ya Ziyaret

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Yönetim Kurulu , Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti.

ASKON'dan Vali Kamçı'ya Ziyaret
Ziyarette dernek faaliyetlerinden bahseden ASKON Kayseri Şube Başkanı Ali Özcan, ”Moralimiz de ve gayretimizde hiçbir eksilme olmaksızın ülkemize yatırım yapmaya devam edeceğiz. Yaşanılan ekonomik daralma ve döviz kurlarındaki yükselişin geçici bir köpük olduğuna inanıyoruz" dedi.

Özcan, "Türkiye ekonomisindeki son 15 yılda güçlendirilen temel dinamikler ve Devletimizin ekonomideki rezerv değerleri ümidimizi kırmayıp azimle çalışmamız için bize dayanak oluyor. Daha yakın zamanda IMF ye borçlu sırtında kamburu olan bir ülkeydik. Son zamanda gerçekleşen bir çok olumsuz etkene karşılık sağlam duruşu, bu güçlendirme sayesinde koruduk. Biz iş adamları olarak çalışmalarımıza daha gayretli bir şekilde devam edeceğiz zira bağımsız ve güçlü bir Türkiye arzumuzu nasıl 15 Temmuz da ortaya koyduysak. Bugün de ekonomik alanda bu iradenin arkasında duracağız" diye konuştu.

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı da ASKON’un çalışmalarını takdirle takip ettiklerini ve böyle vatansever işadamlarının Ticaret ve Sanayi Odalarında daha etkin olmalarını arzu ettiğini söyleyerek ziyaretleri için ASKON heyetine teşekkür etti.
Kaynak: İHA