Turgutlu'da Yatırımları Hız Kesmiyor

Turgutlu’nun dört bir yanında süren altyapı ve üstyapı hizmetleri kapsamında Çıkrıkçı Mahallesi’nin oldukça dar olan mahalle girişi menfezlerle genişletilmeye başlandı.

Turgutlu'da Yatırımları Hız Kesmiyor
Altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla daha yaşanılabilir bir Turgutlu inşaa etme hedefiyle süren çalışmalar Çıkrıkçı Mahallesi’ne uzandı. Çıkrıkçı Mahallesi’nin girişinde oldukça dar olması dolayısıyla tehlike oluşturan mevcut bölgedeki sorun Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin menfez yerleştirmesiyle çözüme kavuşmaya başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de yüksek kesimlerden gelen suyun tahliye edilmesi noktasında önemli olan bölgenin menfezle rahat bir nefes aldığını söyleyerek, “Turgutlu Belediyesi olarak 61 mahallemizin sorunlarına hızlı ve etkin bir şekilde çözmeye gayret ederken, Çıkrıkçı Mahallemiz’de de önemli bir soruna Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte neşter vuruyoruz. Bilindiği üzere mevcut bölge yıllardır dar olmasından dolayı tehlike arz ediyordu. Mahallemizin bu sorununa kalıcı çözüm getirmek adına menfezle güçlendirme yapıyoruz. Bu konuda Manisa Büyükşehir Belediyemiz’in desteğini aldık. Ekipler ivedilikle yaklaştığı bölgeyi şuanda düzenli ve kullanışlı hale getirmektedir. Yolun düzenlenmesine müteakip eski ve kötü durumda olan demir korkulukları yenileyerek güvenlik önlemi alacağız. Bu ve benzeri altyapı-üstyapı yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bu konuda desteklerini esirgemeyen Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür ediyorum. Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA