Hande Fırat'tan HDP'ye: Neden imza atmadınız?

İstanbul'da düzenlene terör saldırısıyla ilgili olarak CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat'tan çok sert tepki geldi. Fırat'ın hedefinde teröre karşı ortak bildiriye imza atmayan HDP vardı.

Hande Fırat'tan HDP'ye: Neden imza atmadınız?
Hande Fırat'tan HDP'ye: Neden imza atmadınız?
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Parametre programında İstanbul'da düzenlenen terör saldırısı konuşuldu. Yaşanan olayla ilgili CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat'tan çok sert tepki geldi.

'HDP'YE: NEDEN İMZA ATMADINIZ?'
AK Parti, CHP ve MHP'nin ortak bildirisini hatırlatan Fırat, 'Neden HDP imza atmadı merak ediyorum. Gerçekten de bir açıklama bekliyorum. Açıklamıyorsan 'terörle aranda bağ var' duruşunda olduğun ortada.' dedi. Terör örgütlerine dış güçlerden gelen desteklere dikkat çeken Fırat, 'Parlamentosunda konuşturan, terör örgütü diyemeyen; insan, para ve silah trafiğine göz yuman ülkeler ve kişiler alçaktır' ifadesini kullandı.

'BİRİLERİNE GÖRE CİCİ TERÖRİSTLER'
'Birilerine göre cici terörist bunlar' diyen Hande Fırat, 'Terör örgütleri insan, silah ve para transferi ile ayakta kalıyor. Nereden oluyor bu transferler? Bilmiyor muyuz? Adı farklı olsa da kim destek veriyor. Paralar nerede toplanıyor? Daha dün sosyal medyada kim terörist diyemedi? Bu kadar açık ve net' şeklinde konuştu.