AÜ Rektörü Gündoğan THY Genel Müdürü Ekşi'yi Ziyaret Etti

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi'yi ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette THY ve Anadolu Üniversitesi arasındaki eğitim işbirliği ve Hasan Polatkan Havalimanı'na uçuşlarla ilgili konular ele alındı.

Görüşmede, THY ile yapılan protokol gereği gelecek ay tamamlanacak pilot eğitimleri için, ilerleyen dönemde kapasitenin artırılması konusunda mutabakata vardı.

Rektör Gündoğan, THY'nin Türkiye için marka değeri olan çok güçlü bir kurumu olduğunu belirterek, THY'ye başta pilot olmak üzere havacılık personeli yetiştirmekten memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Gündoğan, üniversite tarafından işletilen Hasan Polatkan Havalimanı'ndan gerçekleştirilebilecek iç ve dış hat uçuşlarıyla ilgili yapılan fizibilite çalışmasını Genel Müdür Ekşi'ye sundu.

THY Genel Müdürü Ekşi ise şirketleri bünyesinde çalışan Anadolu Üniversitesi mezunlarının performanslarından çok memnun olduklarını ve mevcut işbirliğini daha ileri noktalara taşımak istediklerini dile getirdi.

Kaynak: AA