Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünden Öğrencilere Destek

Tekirdağ İl Emniyet MüdürlüğüToplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Malkara HüsniyeHanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine spor malzemeleri yardımı yapıldı.

Tekirdağ genelinde Malkara, Şarköy, Çorlu, Çerkezköy veSüleymanpaşa'da yürütülen 'Gelecekten Umutluyum' Projesi kapsamında Malkara Hüsniye Hanım Mesleki ve TeknikAnadolu Lisesine spor malzemesi desteği yapıldı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik ŞubeMüdürlüğü Polis Memurları Esin Kantar, Aycan Yenici, Hasan Kaya, Mustafa Sevgive Muhammet Akbulut, lisenin futbol takımında yer alan öğrencileremalzemelerini dağıttı.

Malkara Hüsniye Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi MüdürVekili İbrahim Özcan bu gibi projelerin moral ve motivasyon verdiğinibelirterek, 'Bu gibi projeler öğrencilerimize ekstradan moral ve motivasyonsağlıyor. Projelerin devam etmesini temenni ediyorum. Bu destekle birlikteokulumuz futbol takımı öğrencileri başarılarını arttırarak ilçemizi veokulumuzu temsil etmeye devam edeceklerdir.' dedi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli PolislikŞube Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden Malkara Hüsniye Hanım Mesleki veTeknik Anadolu Lisesi öğrencileri şampiyonluk sözü verdi.

Kaynak: AA