Aktaş Açıklaması 'Bursa'nın En Geniş Kapsamlı Organizasyonuna İmza Atıyoruz'

Önümüzde yıl ikincisi gerçekleştirilecek Bursa’nın en geniş kapsamlı spor organizasyonu olan İnegöl Belediyesi Başkanlık Kupası hakkında beden eğitimi öğretmenleri bilgilendirildi.

Aktaş Açıklaması 'Bursa'nın En Geniş Kapsamlı Organizasyonuna İmza Atıyoruz'
İnegöl Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün organize edeceği kupa hakkında Vehbi Koç İlkokulu çok amaçlı salonunda istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Kaban, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, İnegöl Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hüseyin Kurt ile beden eğitim öğretmenleri katıldı.

Başkan Alinur Aktaş, “İnegöl Belediyesi olarak sadece bir kesimin değil, bütün İnegöl halkının katılıp yararlanabileceği, 7’den 70’e isteyen herkesin spor yapabileceği bir İnegöl için çabalıyoruz. Eğitim amaçlı spor faaliyetlerinden şölenlere, ulusal organizasyonlardan ulusal şampiyonluklara ve başarılı sporcuların ödüllendirilmesine, bunun yanında spor saha ve tesislerinin inşasına kadar, spor ve sporcunun yararına olan her faaliyet ve düşüncenin yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.

Aktaş, “İlkini 2016 yılında 6 branştan 4 bin sporcu öğrenci katıldı.

Gelen talepler doğrultusunda daha fazla öğrencinin iştirakiyle Başkanlık Kupası’na start vereceğiz. Okul Sporları Federasyonu’nun kuralları geçerli olacak. Şimdiden bütün okullarımıza başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA