TOBB'den Bin Öğrenciye Bot Ve Kaban Yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) katkılarıyla Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NiTSO) ile Ticaret Borsası (NTB) ihtiyaç sahibi öğrencilere kaban ve bot yardımı yapıldığı bildirildi.

NiTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, her eğitim ve öğretim yılında olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi öğrencilere bin adet kaban ve bot yardımı yaptıklarını kaydetti.

Katırcıoğlu, TOBB'un önderliğinde tüm yurt genelinde oda ve borsaların hizmet sundukları bölgelerdeki ihtiyaç sahibi çocuklara eğitim yardımları yaptıklarını belirterek, 'Biz de NİTSO ve NTB olarak eğitim yardımı yapmak üzere oluşturduğumuz bütçe üzerinden tamamı ilimizdeki tedarikçilerden olmak üzere bin adet kaban ve bot alımı yaptık. Oda ve borsa olarak eğitime daima destek vermekteyiz. Geleneksel hale getirdiğimiz ‘'Kır Kabuğunu Bir Fikirde Sen Bul' proje yarışmasına öğrencilerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla lise ve dengi düzeyde öğrenim gören öğrencilerimizi de dahil ederek düzenlemekteyiz. Proje değerlendirmeleri sonucunda başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirmekteyiz.' ifadelerini kullandı.

Katırcıoğlu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da faydalı olacağına inandıkları eğitim ve öğretim faaliyetlerini desteklemeye devam edeceklerine işaret ederek, 'Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere, bu yardımların ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırılmasında emek harcayan İl Milli Eğitim Müdürümüze, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize tüm yönetici arkadaşlarıma ve personelimize teşekkür ediyorum.' dedi.

Kaynak: AA