Electronica Münih 2016 Kapılarını Ziyaretçilere Açtı

87 ülkeden elektrik ve elektronik firmalarının katıldığı fuarda Türkiye de 9 şirketle yer alıyor.

Almanya'nın Münih kentinde 1964 yılından beri her 2 yılda bir düzenlenen ve elektrik, elektronik sektöründeki firmaları bir araya getiren Electronica Münih 2016 Fuarı, bugün kapılarını ziyaretçilere açtı.

87 ülkeden yaklaşık 3 bin 240 firmanın katıldığı fuarda, İstanbul'dan Aksan Kalıp San. ve Tic. AŞ, EL-KOM Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti, Hatko Electronics Hatko Teknik Don. Müm. ve Tic. AŞ, Özdisan Elektronik Pazarlama San. ve Tic. AŞ, TTAF Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti, Ankara'dan Altınkaya, Bursa'dan ECS Elektrik A.Ş, Eskişehir'den Kabel Kablo Elemanları San. ve Tic. AŞ. ile Antalya'dan Wagner Kablo AŞ yer alıyor.

Elektrik ve elektronik alanında son teknolojik ürünlerin de yer aldığı fuarda, kablolar, güncel tedarik tesisatlar, ayrık bileşenler, elektrikli mekanik ürünler, elektronik bileşenler, hibrid devreler, mikro elektronik ve mikrodalga ürünler, konnektörler, baskılı devre kartları, röleler, yarı iletkenler, sensörler, anahtarlar, sistem bileşenleri ve test teknolojileri ürünleri sergileniyor.

Münih fuar alanında 11 Kasım'a kadar açık kalacak fuarı, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da 70 binden fazla kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.
Kaynak: AA