AK Parti Bilecik İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Bilecik İl Danışma Meclisi toplantısı, İstanbul Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca'nın katılımıyla yapıldı.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantının divan başkanlığını Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman yaptı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, 15 Temmuz gecesi Bilecik'te 2. Jandarma Er Eğitim ve Tugay Komutanlığı'nın kalkışmaya destek olmadığını hatırlatarak, 'Bütün dünya'ya Bilecik'ten de bir bütün olduğumuzu ve meselenin memleket meselesi olduğunu, vatan tehlikeye girdiğinde nasıl kol kola girdiğimizi, siyaseti bir kenara bıraktığımızı hepsine göstermiş olduk.' dedi.

İstanbul Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Karaca ise, 15 Temmuz gecesi tüm teşkilatların kendilerine bilgi verdiklerini söyledi.

Karaca, 'İstanbul’da ve Ankara’da Türkiye’nin 81 vilayet ve ilçesinde dik duruşun sergilenmesi göğüs göğüse mücadele verilmesi dostlara güven düşmanların kalbine ise korku verilmesini sağladı.' dedi.

İl ve ilçe belediye başkanları ile Bilecik Milletvekili Halil Eldemir'in söz aldığı oturum, soru ve görüşlerin alınmasıyla son buldu.

Kaynak: AA