NKÜ Rektörü Şimşek Engelli Öğrencilerle Yemekte Buluştu

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, NKÜ’de eğitim-öğretim gören engelli öğrencilerimizle öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü faaliyetleri kapsamında Rektörlük Binası Akademia restoranda gerçekleşen öğlen yemeğinde, Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Prof. Dr. Şefik Kurultay ve Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Genel Sekreter Abdullah Yinanç, Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Murat Özyavuz akademik ve idari yöneticiler, öğrenciler ile aileleri buluştu.

Engelli öğrencilerin de diğer öğrencilerimiz gibi aynı imkanlara sahip olmaları gerektiğini ifade eden NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, “Bu konuda kurumsal ve kişisel olarak hepimize görev ve sorumluluklar düşmektedir. Sizin iyi bir eğitim almanız, güzel bir hayat sürdürmeniz için elimizdeki olanakları seferber ediyoruz. Kampüsümüzün fiziki yapısını sizlerin yaşamlarını kolaylaştıracak şekilde dizayn ediyoruz. Sizlerin yüzlerinizi güldürdüğümüzde bizler görevlerimizden birini yerine getirmiş olacağız. Sizlere başarılar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA