Kent Konseyi Çalışma Gruplarını Oluşturdu

Turgutlu Belediyesi Kent Konseyi, Sait Kaya başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısını yaparak, çalışma gruplarını oluşturdu. Kent Konseyi Başkanı Sait Kaya, amaçlarının ’Turgutlu’ ortak paydasında buluşan ilçe halkının destekleri ile proje ve hizmet yapmak olduğunu belirterek, Kent Konseyi’nin hayırlı olmasını diledi.

Kent Konseyi Çalışma Gruplarını Oluşturdu
Turgutlu Belediyesi Kent Konseyi, geçtiğimiz haftalarda yapılan 18. Olağan Genel Kurulu’nun ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Turgutlu Belediyesi Encümen Salonu’nda Kent Konseyi Başkanı aynı zamanda Selvilitepe Mahallesi Muhtarı Sait Kaya başkanlığında toplanan yönetim, çalışma gruplarını oluşturdu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaya, amaçlarının farklı sesleri tek bir noktada buluşturarak ilçeye fayda sağlayacak çalışmalar olduğunu söyleyerek, “Öncelikle yeni yönetimini oluşturan Kent Konseyimiz’in hayırlı olmasını diliyorum. Kent Konseyi’nin amaç ve hedefleri doğrultusunda çalışmalarımıza başlıyoruz. İlk etapta çalışma gruplarını oluşturacağız. Çok seslilikten güzel bir atmosfer oluşacağına inanıyorum. Halkımızın fikirlerine değer veren, kurum ve kuruluş temsilcilerimizin destekleri ile sorunları çözüme ulaştıran, ardından proje ve hizmetleri ortaya koyacağımız uzun soluklu bir döneme giriyoruz. Bu anlamda şuan çatısı altında olduğumuz Turgutlu Belediyesi’ne ve Sayın Başkanımız Turgay Şirin’e teşekkür ediyoruz. Bizlere her daim destek veren ve vereceğinden şüphemiz olmayan Sayın Kaymakamımız Uğur Turan’a da teşekkürü borç biliriz.” dedi.

Konuşmanın ardından çalışma gurupları oluşturuldu. Çevre Grubuna Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilat Başkan Yardımcısı Gökhan Görmez ve Eğitim-Sen İlçe Şube Temsilcisi Nacittin Durak, Eğitim Kültür ve Gençlik Grubuna İlçe Halk Eğitim Müdürü Hayrettin Uslu, Nacittin Durak, Engelliler ve Sağlık Gurubuna İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Murat Yücetürk, Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Aysel Yiğit ve Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Coşkun, Kadın Çalışma Grubuna Sosyal Hizmetler İlçe Müdür Vekili Gülten Karagöz ve İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Fatma Arıtürk, Ticaret ve Ekonomi Grubuna Tuhafiyeciler Odası Başkanı Murat Çiçekçi ve Hasan Hüseyin Coşkun, Asayiş ve Trafik Grubuna Gökhan Görmez ve Hasan Hüseyin Coşkun, Sosyal Yardımlaşma Çalışma Grubuna Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Gülten Karagöz ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Dilşat Can seçildi. Toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.
Kaynak: İHA