Ahmet Davutoğlu Ders Verecek

Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İznik İlçe Temsilciliğinin Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Memur-Sen İznik Şubesinin ortaklığı ile hayata geçirilen İznik Akademisi'nde ders verecek.

TÜGVA İznik İlçe Temsilciliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ahmet Davutoğlu'nun Akademi bünyesinde vereceği ders, 3 Aralık Cumartesi günü 18.00'de İznik Belediyesi İş Hanı Düğün Salonu'nda yapılacak

TÜGVA İznik İlçe Temsilcisi Engin Semerci, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, toplumun farklı kesimlerinden bir çok gençle çok çeşitli projelere imza attıklarını anımsatarak şunları kaydetti:

'Bu yıl İznik Akademi ile gençlerimizin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Akademik eğitimlerin yanı sıra gençlerin birbiriyle kaynaşacağı ortamlar oluşturacağız. Bunların yanı sıra gençlerimiz, Türkiye'nin farklı konularda söz sahibi olan siyasetçi, akademisyen ve uzmanlar ile bir araya gelecek, ülkenin gelecek tasavvurunu birinci ağızlardan dinleyecek.

Hem akademik eğitimler, hem birlik ve beraberliği pekiştirici etkinlikler hem de ülkenin vizyonunun anlatılacağı seminerler gerçekleşecek. Tarihte 'alimler yuvası' olarak anılan İznik'te 3 Aralık Cumartesi günü Türkiye Cumhuriyetinin eski Başbakanı Sayın Ahmet Davutoğlu hocamızı ağırlayacağız.'

Kaynak: AA