Oğlunun Yaşamasını İsteyen Babadan Yardımseverlere Çağrı

Edirne'de kanser hastası 15 yaşındaki oğlunun tedavisi için gerekli olan parayı bulabilmek adına yardım kampanyası başlattıran baba Aykut Şipşak, yardımseverlere çağrıda bulundu.

Edirne'de kanser hastası 15 yaşındaki oğlu Aykut Şipşak'ın tedavisi için gerekli olan parayı bulabilmek adına yardım kampanyası başlattıran baba Aykut Şipşak, yardımseverlere çağrıda bulundu.

Aydeniz’in babası Aykut Şipşak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, oğluna yaklaşık 1 yıl önce nöröblostom (sinir hücrelerinde çıkan tümör) teşhisi konulduğunu ve o günden itibaren Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Hastanesinde tedavi gördüğünü belirtti.

Oğlunun yaklaşık bir yıldır mücadele ettiği kanser hastalığından kurtulması için izinler alınarak bir buçuk ay önce yardım kampanyası başlatıldığını hatırlatan Şipşak, ancak kampanyada gerekli olan paranın çok az kısmının toplanabildiğini söyledi.

Oğlunun iyileşme umudunu yurt dışındaki tedaviye bağladıklarını ifade eden Şipşak, 'Tek isteğim çocuğumun sağlığına kavuşması. Tedavi için herkesin desteğini bekliyoruz.' dedi.

Oğlunu gözünün önünde erimesine dayanamadığını, çaresiz olduğun ifade eden baba Şipşak, yeniden yardımseverlere çağrıda bulunarak şunları dile getirdi:

'Aydeniz'in şu anda halen daha canlı kanser hücresi bulunmakta. Şu ana kadar da tedavi gördüğü kanser protokolünde 8 kür kemoterapi, 3 ufak 3 büyük ameliyat, 23 seans ışın tedavisi gördüğü halde hastalığını şu anda yenmiş durumda değil. Aydeniz tedaviye yanıt vermiyor. Vermediği için biz bir yardım kampanyası başlattık. Yaklaşık 45 gün oldu. Kampanyamızda alt taban rakamımız 250 bin dolardı. Bu yurt dışı tedavisi için düşündüğümüz rakam. Ne yazık ki bu yardım kampanyası çok düşük gitmekte. Sadece 26 bin liraya yakın bir para toplandı. Umudumuz kırık. Sanki biz bu parayı toplayamayacağız, olmayacak gibi geliyor. Oğlumuzu her geçen gün gözümüzün önünde kaybediyoruz. Artık bizim de Aydeniz'in annesi ve babası olarak sağlığımız kalmadı. Stres, sıkıntı derken biz de evladımızı yaşatmak için uğraşıyoruz. Herkesten yardım bekliyoruz.'

Kaynak: AA