Kaymakam Eşinden Karasu'da Giysi Bankasına Ziyaret

Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam'ın eşi Petek Gürçam, Karasu Belediyesince ihtiyaç sahiplerine yönelik kurulan giysi bankasını ziyaret etti.

Gürçam, ziyarette yaptığı konuşmada, giysi bankasının maddi yönden desteğe ihtiyaç duyan kişilerin faydalanabilmesi için çok önemli bir proje olduğunu söyledi.

Projenin daha geniş kitlelere ulaşabilmesi için vatandaşlardan evlerindeki kullanmadıkları giysilerini giysi bankasına getirmelerini isteyen Gürçam, giymediği giysileri getirerek giysi bankasına verdi.

Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Tatlı da dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için böyle bir merkezin Karasu'da önemli bir ihtiyaç olduğunu belirterek, 'Belediyemiz bu eksikliği giderdi. Burada hem ikinci el hem sıfır kıyafetleri vatandaşlarımızın faydalanması için onların kullanımına sunduk. İhtiyacın varsa al götür, ihtiyacın yoksa al getir. Bu projenin çok büyük ses getirdiğine inanıyorum. Bütün duyarlı vatandaşlarımızı, paylaşım noktamıza katkı vermeye davet ediyorum. Giysi bankasına katkıda bulunduğu için Petek Hanım'a da teşekkür ediyorum.' dedi.

Kaynak: AA