Salihli'nin Doğalgaz Dosyası Bahçeli'de

Manisa’nın Salihli ilçesi Belediye Başkanı Zeki Kayda, kentin doğalgaz dosyasını Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye teslim etti.

Salihli'nin Doğalgaz Dosyası Bahçeli'de
Genel Başkan Bahçeli’ye makamında ziyaret ederek, doğalgaz dosyasını teslim ettiğini ifade eden Başkan Kayda, Genel Başkan Bahçeli’nin Salihli’ye doğalgazın getirilmesi noktasında ilgili Bakanlık nezdinde çalışmalar başlatacağını ifade etti.

Başkan Kayda, “Genel Başkanımız Bahçeli, Ege’nin güzel şehri Salihli’nin büyümesine ve gelişmesine büyük katkı sağlayacak olan doğalgazın getirilmesi konusunun takipçisi olacaklarını ifade etti.

Bizler için büyük öneme haiz doğalgaz konusuna gösterdiği hassasiyetten dolayı Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye, Salihlili hemşerilerim adına teşekkürlerimi sunarım. Bizlerin, gösterdiği doğalgaz konusundaki çaba ve duyarlılığın belediye meclisimizde bulunan AK Parti ve CHP temsilcileri tarafından da gösterileceğine olan inancım tamdır” dedi.

Başkan Kayda Ankara ziyaretinde Salihli Belediyesi tarafından yapılacak olan İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte binasının inşaatı için İller Bankası yetkilileri ile kredi taleplerini görüştüklerini dile getirdi.
Kaynak: İHA