ARAS Elektrik'e 23 Yeni Araç

ARAS Elektrik Dağıtım Şirketi Karslılara daha hızlı hizmet verebilmek için araç filosuna 23 yeni araç kattı. Yeni araçları sürücülerine teslim edilerek hizmet vermeye başladı.

ARAS Elektrik'e 23 Yeni Araç
Daha önce 32 araç ile vatandaşlara hizmet veren ARAS elektrik bundan böyle 55 araçla Kars ve ilçelerinde daha hızlı hizmet vereceklerini ifade eden ARAS Elektrik Kars İl Koordinatörü Bülent Gürel, filolarına kattıkları 23 araç ile birlikte Karslılara daha iyi hizmet vereceklerini belirtti.

ARAS Elektrik Kars İl Koordinatörü Bülent Gürel, “ARAS Elektrik Dağıtım Şirketi olarak 32 aracımız vardı. Bunu şuanda 23 araç artırarak 55’e çıkarttık. Amacımız Kars ilimizde arızalara daha hızlı mücadele edebilmek, vatandaşlarımıza daha kaliteli enerji sağlamak açısından araç filomuzu ve eleman sayımızı artırdık. İnşallah bundan sonra kısa sürede arızalara müdahale edeceğiz ve hizmetimiz daha sağlıklı olacak” dedi.

Gürel, “Bu araçlar tüm ilçelerimize hizmet verecek. Araç sayılarımız azdı ilçelerimizde, büyük ilçelerimizde araç sayımızı 3’e çıkarttık. Diğer ilçelerimizin hepsinde de aracımız olmuş oldu. Şuan itibariyle Karslılara ARAS Elektrik olarak 55 araçla hizmet veriyoruz” diye konuştu.

Vatandaşlardan mağdur olmamaları için elektrik faturalarını gününde ödemlerini isteyen Bülent Gürel, Kars’ta kanadıklarının Kars’a yatırım olarak döndüğünü sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA