TREPAŞ'tan Abonelerine Ödeme Uyarısı

Trakya Elektrik Parakende Satış (TREPAŞ) abonelerinin mağduriyet yaşamamaları için ödemelerini bankalardan, PTT şubelerinden ve TREPAŞ'a ait veznelerden yapmaları uyarısında bulundu.

TREPAŞ Satış ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Nihat Ülkücü, düzenlendiği basın toplantısında, abonelerin fatura öderken hiç bir ek ücret ödememelerini istediklerini belirtti.

Fatura bedeli dışında ilave ücret alan firmaların, TREPAŞ ile anlaşması olmayan yetkisiz ödeme noktaları olduğunu ve buralara yapılan ödemelerin, kendilerince giderilmesi kesinlikle söz konusu olmayan tahsilat mağduriyetlerine yol açabildiğini dile getiren Ülkücü, abonelerinin mağduriyet yaşamamaları için ödemelerini bankalardan, PTT şubelerinden ve TREPAŞ'a ait veznelerden yapmaları gerektiğini söyledi.

Ülkücü, TREPAŞ abonelerinin yaklaşık yüzde 100'ünün ödemelerini zorunsuz gerçekleştirdiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

'Trakya'da tahsilat oranlarının yaklaşık yüzde 100''ü sorunsuz olarak ödenmektedir. Bu tahsilat oranı ile Trakya Türkiye birincisidir. Bu hassasiyetlerinden dolayı abonelerimize teşekkür ediyoruz ancak fatura bedeli dışında ilave hiç bir ücret ödenmemesi gerekmektedir. Bu tarz ilave ücret alan firmaların TREPAŞ ile anlaşması olmayan yetkisiz ödeme noktalarıdır. Abonelerimiz anlaşmaları olduğumuz noktalardan ödemelerini gerçekleştirirlerse ek ücret ödemeyeceklerdir. Aksi halde anlaşması olmayan kuruluşlardan doğan fatura tahsilat mağduriyetlerinden sorumlu değiliz.'

Kaynak: AA