Vali Günaydın, Muhtarlarla Buluştu

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta'daki mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

Valilikte düzenlenen toplantıda konuşan Vali Günaydın, muhtarların en yakın çalışma arkadaşları olduğunu söyledi.

Mahalle ve köylerdeki sorunların daha hızlı çözümü için muhtarlara önemli görevler düştüğünü anımsatan Günaydın, 'Köylerde mahallelerde tespit ettiğiniz hususları ilgi birimlere aktarırsanız sorunların çözümü o kadar kolay olur. Sorunları geciktirmeyecek, hızlı bir şekilde ilgili birime ileteceğiz. Kış yaklaşıyor. Muhtarlarımız bize gelemeyen, ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit edip mutlaka bize bildirsin.' diye konuştu.

Isparta'da geçen hafta yurt içi ve yurt dışı turizm potansiyelinin geliştirilmesi için bir çalıştay düzenlendiğini de ifade eden Günaydın, çalıştayla olumlu gelişmeler elde etmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Turizmin geliştirilmesinde çevre temizliğinin önemine de dikkati çeken Günaydın, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Şehrimizin eksikliklerini gidermek zorundayız. Bunlardan biri yere sigara izmariti atılması. Bu ciddi rahatsızlık veriyor. Tüm vatandaşlarımıza ve sigara içenlere sesleniyorum. Lütfen sigara izmaritini çöp kutularına atalım. Yeri kirletme konusunda hassas davranalım. Özen gösterelim. Çünkü temiz şehir hepimizin ortak arzusu. Bunun için herkesin üzerine düşeni yapması gerekir. Bu tür davranış içinde olanları ikaz edelim. Kendimiz yapıyorsak vazgeçelim. Turizmin gelişmesi için öncelikle bizim üzerimize düşeni yapmamız gerekiyor. Bunları yapmazsak bu sefer beklentiler gerçekleşmez. Çevre temizliğine gayret gösterirsek netice alırız.'

Kaynak: AA