Tütüncü'den Duraliler Mahallesi'ne İnceleme Gezisi

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, yeni yolların yapıldığı Duraliler Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşarak, taleplerini dinledi.

Tütüncü'den Duraliler Mahallesi'ne İnceleme Gezisi
Duraliler Mahallesi’ndeki hizmetleri inceleme gezisi yapan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, vatandaşların taleplerini dinledi. AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, meclis üyeleri ve muhtarlar ile birlikte gezi düzenleyen Başkan Tütüncü, önce muhtarlıkta, sonrasında da mahalle kahvesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yeni asfaltlanan yolarda gezi otobüsü ile inceleme yapan Tütüncü, bu sırada kendisini selamlayan, belediyesinin hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sunanlarla, sıcak temaslar kurdu.

Duraliler modernleşecek

Bu bölgeye yeni yolların açılması, var olan yolların asfaltlanması, yeşil alanların açılması, okul ve sağlık ocağının getirilmesi gibi pek çok hizmetleri getirdiklerini hatırlatan Tütüncü, özellikle sitelerin içine yolların getirilmesini çok önemsediklerini söyledi.

Yeni süreçte imar planının tamamlaması olduğunu duyuran Tütüncü, “Tüm bunlarla birlikte Duraliler, Kepez gibi gelişiyor, değişiyor ve Antalya’nın modern mahallelerinden biri oluyor” dedi.

Avrupai bir yaşam alanı

Tütüncü, mahalle kahvesindeki buluşmada güzel bir sohbet gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kepezliler ile 7 gün 24 saat birlikte olan bir ekip olduklarının altını çizen Tütüncü, “Halkımızın sorunlarını çözmek için gayretteyiz. Kepez çok daha güzel bir yer haline geliyor. Halkımızın yaşamaktan mutluluk duyduğu bir şehir meydana geliyor. Yeni rekreasyonlar, park ve bahçelerle, yeşil alanları yapıyoruz. Burayı Avrupai bir yaşam alanına dönüştüreceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA