Bakan Avcı, Kütahya'daki 'Müze Altgeçit'e Hayran Kaldı

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Kütahya’da 15 çini ve seramik sanatçısının eserleriyle süslenen yaya altgeçidine hayran kaldı.

Bakan Avcı, Kütahya'daki 'Müze Altgeçit'e Hayran Kaldı
Bakan Avcı, valilik ziyareti sonrası, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nu makamında ziyaret etti. Bakan Nabi Avcı’yı Kütahya Belediyesi girişinde Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Ali İhsan Ertaş, Fatih Kölgeli ve tüm birim Müdürleri ile Belediye personeli karşıladı.

Bakan Avcı’ya, Kütahya’da yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu daha sonra kente yapılacak yatırımlar ile ilgili taleplerini, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’ya iletti.

Bakan Nabi Avcı, Kütahya’da yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini ve memnuniyetini dile getirdi. Bakan Nabi Avcı ayrıca, Kütahya için talep edilen isteklerinde destekleneceğini söyledi.



Bakan Nabi Avcı, Kütahya Belediyesi ziyaretinin ardından Başkan Kamil Saraçoğlu ve diğer protokol üyeleriyle birlikte geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan, 15 çini ve seramik sanatçısının eserleriyle süslenen ‘15 Temmuz Yaya Altgeçiti’ni inceledi. (EFE)
Kaynak: İHA