Katerina Nycova'nın EYOF Mutluluğu

EYOF 2017’nin Avrupa Olimpiyat Komitesi Koordinasyon Komisyon Menajeri Katarina Nycova, Erzurum’a karargah kurdu. Katerina Nycova, EYOF’a katılacak ekip şefleri bilgilendirme toplantısı öncesinde alt komitelerin direktörleri ile görüşmeler yapıyor. EOC yöneticisi gelişmelerden oldukça memnun.

Katerina Nycova'nın EYOF Mutluluğu
11-18 Şubat 2017 tarihlerinde Erzurum’un ev sahipliğinde yapılacak olan Avrupa Gençlik Kış Spor Oyunları Festivali (EYOF) öncesinde Erzurum’da hummalı çalışmalar devam ediyor. EYOF öncesinde koordinatörlük binasında oldukça hareketli günler yaşanıyor. Avrupa Olimpiyat Komitesi Koordinasyon Komisyon Menajeri Katarina Nycova, koordinatörlük binasına adeta karargah kurdu. 24-25 ve 26 Kasım 2016 tarihlerinde Erzurum’da gerçekleştirilecek olan EYOF Ekip Şefleri Bilgilendirme toplantıları öncesinde Erzurum’da Alt Komite Direktörleri ile toplantılar yapan Katerina Nycova, alt komitelerden neler yapmaları konusunda isteklerde bulunurken, direktörlerde yaptıkları çalışmalar hakkında EOC Koordinasyon Komisyon Menajeri Katarina Nycova’yı bilgilendirdi.

EOC’un bayan yöneticisi Katerine Nycova’nın Erzurum’da bulunduğu süre içinde gelişmelerden bir hayli memnun olduğu ve yapılan çalışmaları beğendiği ifade edildi.

ATASOY: HER ŞEY YOLUNDA GİDİYOR

EYOF 2017 Genel Koordinatörü Orhan Atasoy, EOC Koordinasyon Komisyon Menajeri Katarina Nycova’nın şu ana kadar yapılan tüm çalışmalardan ve hazırlıklardan bir hayli memnun kaldığını belirterek, “Yaptığımız çalışmalar EOG üyelerini oldukça sevindirdi. Şu anda hiç lir sıkıntı yok. Her şey yolunda gidiyor. Günlerdir burada bizimle olan ve alt komite direktörleri ile toplantılar yapan Katerina Nycova’da yaşanan gelişmelerden duyduğu memnuniyeti ifade ediyor. Kendisi yaptığımız çalışmalardan bir hayli keyif aldı. Sayın Valimiz Seyfettin Azizoğlu da koordinatörlüğümüze gelerek çalışmaları yakından takip etti” diye konuştu.

Kaynak: İHA