Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması

'Siyasette tabii ki farklı perspektif oluyor, olacak çünkü demokrasinin bir gereği. Ancak insanımızın sorunları ortak, çözümleri de ne kadar ortak sahiplenirsek insanımız, bölgemiz kazanır''

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ''Siyasette tabii ki farklı perspektif oluyor, olacak çünkü demokrasinin bir gereği. Ancak insanımızın sorunları ortak, çözümleri de ne kadar ortak sahiplenirsek insanımız, bölgemiz kazanır.'' dedi.

Müezzinoğlu, bir otelin konferans salonunda 'çalışma hayatı' toplantısında yaptığı konuşmada, bölge valilileri, belediye başkanları, CHP, MHP ve AK Parti milletvekilleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Bölgeye en iyi hizmeti vermek ve yapılabileceklerin en iyisini yapmak adına bu tür toplantıların önemine değinen Müezzinoğlu, ''Siyasette tabii ki farklı perspektif oluyor, olacak çünkü demokrasinin bir gereği. Ancak insanımızın sorunları ortak, çözümleri de ne kadar ortak sahiplenirsek insanımız, bölgemiz kazanır. Bu toplantının bölgemize katkı sağlayacağına inanıyorum.'' şeklinde konuştu.

Kırklareli Valisi Esengül Civelek ise toplantının Kırklareli'nde düzenlendiği için çok mutlu olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Toplantıya Kırklareli Valisi Esengül Civelek, AK Parti ve CHP Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum kuruşlarının temsilcileri katıldı.
Kaynak: AA