Bozdağ, Kadın Dernekleri Temsilcilerini Dinledi

Adalet Bakanı Bozdağ, erken yaşta evlenenlerin mağduriyetlerinin giderilmesine ilişkin yasal düzenleme konusunda kadın derneklerinin yöneticileriyle bir araya geldi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, erken yaşta evlenenlerin mağduriyetlerinin giderilmesine ilişkin yasal düzenleme konusunda kadın derneklerinin yöneticileriyle görüştü.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile erken yaşta evlenenlerin mağduriyetlerinin giderilmesine ilişkin yasal düzenleme konusunda, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), Hazar Eğitim Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER), Kadın Adayları Destekleme Derneği (KADER), Türkiye İşkadınları Derneği (TİKAD) ve Hukukçular Derneği'nin temsilcileriyle buluştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın da katıldığı ve İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıda, Bozdağ'ın önergeyle erken yaşta evlenenlerin mağduriyetlerini gidermeyi amaçladıklarını söylediği öğrenildi.
Kaynak: AA