Müsteşar Yardımcısı Tuzcuoğlu Bursa'da

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Basın İlan Kurumu Bursa Müdürü Osman Başeğmez'i ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bursa'da başlatılan 'Çevrem Sensin' projesi kapsamında Bursa'ya gelen Tuzcuoğlu, Basın İlan Kurumu Bursa Müdürü Osman Başeğmez'den Bursa basını hakkında bilgi aldı.

Ziyarette bir konuşma yapan Başeğmez, Bursa basınının gerek içerik olarak gerekse istihdama olan katkısıyla Türkiye'de ön sıralarda yer aldığını ifade etti.

Tuzcuoğlu da gerek Konya'da gerek Kayseri'de birlikte görev yaparken Başeğmez'in gayretli çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi.

Tuzcuoğlu, Bursa'daki gazetelerin kalitesinin ve örnek yayıncılığının devamını dileyerek, 'Eski bir gazeteci olarak zaman içerisinde Bursa basınının sürekli kendisini yenileyip geliştirdiğini bu ziyaretimizde bir kez daha gözlemleme imkanı buldum.' dedi.

Başeğmez, ziyaretin anısına Tuzcuoğlu'na Basın İlan Kurumu yayınlarından çıkan 'Basın Penceresinden Harb-i Umumi ve Çanakkale' isimli kitabı hediye etti.

Ziyarette Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Recep Akdeniz ile Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyup Gül de hazır bulundu.

Kaynak: AA