Metin Cihangir, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yozgat’ta yaşadığı talihsiz kaza sonucu yaralanan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Yozgat Belediyesi personeli Metin Cihangir, son yolculuğuna uğurlandı.

Metin Cihangir, Son Yolculuğuna Uğurlandı
Önceki gün iş yerine gitmek üzere yola çıkan Yozgat Belediyesi personeli Metin Cihangir’e kaldırıma çıkan araç çarpmış ve Cihangir ağır bir şekilde yaralanmıştı. Olay anında kafatası çatlayan ve beyin kanaması geçiren Cihangir, Bozok Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Tüm müdahalelere rağmen hayata gözlerini yuman Cihangir, bugün sevenleri arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Cihangir’in cenazesi son kez Yozgat Belediyesi önüne getirildi ve çalışma arkadaşlarından helallik alındı. Cihangir’in cenaze namazı Cuma namazına müteakip Çapanoğlu Büyük Cami’de kılındı. Ardından ise Cihangir, Sarıtopraklık Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cihangir’in cenaze törenine Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, AK Parti Milletvekillerinden Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer, AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, AK Parti İlçe Merkez Başkanı İskender Nazlı, belediye başkan yardımcıları, ailesi, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA