KOSB'da '6736 Sayılı Kanun' Anlatıldı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSB) düzenlenen seminer ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı Kanun hakkında bilgiler verildi.

KOSB'da  '6736 Sayılı Kanun' Anlatıldı
KOSB Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere, KOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı, sanayiciler ve davetliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan KOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, 6736 sayılı Kanunun çok faydalı olduğunu ve bu kanundan faydalanılması gerektiğini söyledi.

Nursaçan, "Tek millet ve tek yürek olabilmek önemliydi. Allah’a şükür onu da gördük. İnşallah hem devletimiz için hem milletimiz için hem de Kayserili sanayicilerimiz içinde daha iyi günleri hep beraber tartışıp ülkemizin geleceğinde yön bulmasına bakacağız. Paylaşılmayan ve konuşulmayan şeylerde başarıya gitmek mümkün değildir. Her emeğin karşısında yemek de yenilecektir. Sanayicilerimiz devletimizin sunduğu bu imkandan yararlanıp borcunu en uygun şartlarda ödeyecektir" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı da, katılımcılara kanun hakkında bilgiler verdi.
Kaynak: İHA