Başkan Akkaya Tadilat Çalışmalarını İnceledi

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, eski Akşehir Devlet Hastanesi’nde yapılan tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Akkaya Tadilat Çalışmalarını İnceledi
Başkan Akkaya’nın incelemelerine İl Halk Sağlığı Kanser Şube Müdürü Dr. Seyfettin Abuoğlu, İlçe Halk Sağlığı Müdürü Dr. Nureddin Hamad, Ağız ve Diş Sağlığı İlçe Polikliniği Sorumlu Hekimi Yasin Nuri Ülkü ve Akşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü M. Ozan Küçük de eşlik etti. İlk olarak eski Akşehir Devlet Hastanesi ek binasında, Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan tadilat çalışmasını inceleyen Başkan Akkaya yaptığı açıklamada, “İnşallah bu ay sonunda çalışmaların tamamlanması hedefleniyor. Tamamlanmasından sonra Akşehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi olarak burası hizmet vermeye başlayacak. Başta Sağlık Bakanımız olmak üzere, sürekli bu işleri takip eden hemşehrimiz Milletvekilimiz Dr. Mustafa Baloğlu ile yine Kamu Hastaneler Birliği Sekreteri ve ekibine bu vesile ile teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Akkaya ve beraberindekiler buradaki incelemelerin ardından eski Akşehir Devlet Hastanesi C Blokta Akşehir Belediyesi ile Akyem şirketi tarafından yapılan tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Akkaya yaptığı açıklamada, “Tadilat sonrası yeni İlçe Sağlık Müdürlüğü binamız yapılana kadar Sağlık Müdürlüğümüz bu binada hizmet verecektir. Ayrıca yine Toplum Sağlığı Merkezi burada hizmet verecek. Yine Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi burada hizmet verecek. Bir de en önemlisi Akşehir’de ilk defa açılacak olan Sağlıklı Yaşam Merkezi Birimi yine burada hizmet verecek. Dolayısıyla bu binada İlçe Sağlık Müdürlüğümüzle beraber 4 birim hizmet vermiş olacaktır” dedi.

Kaynak: İHA