Manisa'daki Kayıp Kişinin Cesedi Uçurumda Bulundu

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 4 gündür haber alınamayan Muharrem Samtaş'ın cesedi, bölgede arama çalışması yapan ekipler tarafından aracıyla 50 metrelik uçurumda bulundu.

Alınan bilgiye göre, 12 Kasım'dan bu yana haber alınamayan Muharrem Samtaş'ı (29) bulmak için Çatalköprü Mahallesi kırsal alanında yürütülen arama çalışmalarına jandarma ve AFAD ekiplerinin yanı sıra İHH Manisa Arama Kurtarma Derneği (MAK) ve Manisa Amatör Telsizciler Arama Kurtarma Derneği (MAT) üyeleri de destek verdi.

Arama çalışmalarında Yukarı Bozkır Deresi mevkisinde Samtaş'ın otomobilinin kırık aynasını bulan İHH MAK ve MAT ekiplerinin durumu jandarma ve AFAD personeline bildirmesi üzerine bölgede arama çalışması yoğunlaştırıldı.

Ekipler, bu sabah aynanın bulunduğu yerden yaklaşık 50 metre aşağıda dere yatağında Muharrem Samtaş'ın aracına ve cesedine ulaştı.

Arama çalışmasına katılan MAT Dernek Başkanı Bahattin Özer, 'Aynayı gördüğümüz bölgede araştırmaya başladık. Araştırma sonucunda aracın yaklaşık 50 metre yükseklikten aşağı düşmüş olduğunu gördük. Hemen jandarma ve AFAD ekiplerine haber verdik.' dedi.

12 Kasım akşamı, ekmek üretimi yapan iş yerindeki mesai arkadaşlarının Karaköy Mahallesi'ndeki düğününe giden ve gece 45 TN 275 plakalı otomobiliyle düğünden ayrılan Samtaş'ın, bir daha eve dönmemesi üzerine ailesi durumu polis ve jandarma ekiplerine bildirmişti.

İş yerine de gitmeyen Samtaş, çevrede yapılan aramalarda bulunamamış, cep telefonundan son olarak Çatalköprü Mahallesi'nde sinyal alınması üzerine bu bölgede AFAD ekiplerinin de katıldığı arama çalışması başlatılmıştı.

Kaynak: AA