Bitlis Belediyesinden Çevre Temizliği

Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde çöp ve kül toplama ile kanal temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Bitlis Belediyesinden Çevre Temizliği
Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından tüm mahallelerde başlatılan temizlik seferberliği, yoğun bir şekilde devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, günlük rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra şehrin merkezine uzak olan mahallelerde genel temizlik çalışması yapıyor.

Bitlis Belediyesi Eş Başkanı Hüseyin Olan, Bitlis Belediyesinin kent genelinde yürüttüğü temizlik çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Kentin her sokağının hem temizlik araçları kullanılarak hem de yaya ekiplerle temizlenmesi için çalışıldığını ifade eden Hüseyin Olan, "Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, kentimizde temizlik çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Kent merkezi ve mahallelerde gece çöp toplama çalışmalarına devam ederken, ekiplerimiz gündüz caddelerde ve sokaklarda ise temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz çalışmalarına erken saatlerde başlayarak, vatandaşların temiz bir Bitlis’e uyanması için gayret gösteriyorlar" diye konuştu.

Kaynak: İHA