Oran Baharevi'nde Klasik Müzik Keyfi

Çankaya Belediyesinin bölgede yaşayan yaşlı vatandaşlar için hizmete sunduğu Baharevleri’nden biri olan Oran Baharevi, Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında klasik müzik dinletisine ev sahipliği yaptı.

Oran Baharevi'nde Klasik Müzik Keyfi
Çankaya bölgesinde yaşlı vatandaşların eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulundukları Baharevleri’nden birisi olan Oran Baharevi’nde, Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında, Devlet Opera ve Balesi sanatçıları, Klasik müzik konseri verdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Doğan Yılmazkaya da konseri mahalle sakinleri ile birlikte dinledi.

Oran Mahallesi Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği’nin organize ettiği dinletide; piyanoda Elif Önal, çelloda Yiğit Ülgen Klasik Batı Müziği’nden parçaları çalarken soprano Mehlika Karadeniz ve Tenor Arda Doğan, sanatçılara seslendirdikleri eserlerle eşlik ettiler.

Ayrancı, Cebeci, Bayraktar, Sokullu Baharevleri’nin yanı sıra Oran bölgesindeki Özgecan Aslan Parkı içerisinde yer alan Oran Baharevi de bölge sakinlerinin hoşça vakit geçirebilecekleri, bilgilendirme seminerlerine katılabilecekleri, film gösterimleri, spor gibi faaliyetlerden yararlanmalarına olanak sağlıyor. Anma ve özel günlerde mini konser ve resitallerin verildiği, Baharevleri, mahalle sakinlerini sanatla buluşturuyor.
Kaynak: İHA