MHP Yalova İl Başkanı Topçular Açıklaması

'FETÖ ve bunun gibi alçak terör örgütleri,bizleri çiğnemeden Türkiye Cumhuriyeti’ni bölemezler, ele de geçiremezler. Her türlü şartta bizi karşılarında bulacaklardır'

MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, 'FETÖ ve bunun gibi alçak terör örgütleri, bizleri çiğnemeden Türkiye Cumhuriyeti’ni bölemezler, ele de geçiremezler. Her türlü şartta bizi karşılarında bulacaklardır.' dedi.

Topçular. MHP Yalova İl Başkanlığı ile Ülkü Ocakları Yalova teşkilatınca düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) başta olmak üzere bütün terör örgütlerine karşı olduklarını söyledi.

Vatanına, milletine kurşun sıkan, meclisine bomba atan, halkına kurşun sıkanların karşısında olduklarını vurgulayan Topçular, 'FETÖ ve bunun gibi alçak terör örgütleri, bizleri çiğnemeden Türkiye Cumhuriyeti’ni bölemezler, ele de geçiremezler. Her türlü şartta bizi karşılarında bulacaklardır.' dedi.

Etkinliğe, Kamu-Sen İl Başkanı Mustafa Deviren, Kamu Çalışanları Vakfı Yalova Başkanı Süleyman Kınık, Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Alataş, MHP ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Kaynak: AA