Topçu'nun Eskişehir'deki İmza Günü

Bir televizyon kanalında “Güne Başlarken” program yapımcısı ve yazar Semra Topçu’nun 7 Haziran-1 Kasım genel seçimleri arasında yaşananları tarihe not düştüğü kitabı “Güne Başlarken Hafızayı Taze Tutmak”ın imza günü etkinliği, Tepebaşı Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Topçu'nun Eskişehir'deki İmza Günü
Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte konuşan Topçu, “Kitap, tarihe not düşmek için ve bugünlerde ne oldu, ne yaşandı diye düşünenler geriye dönüp baksın ve hissetsin diye bir not düşmedir. Beni burada ağırlayan Tepebaşı Belediye Başkanımız Dt. Ahmet Ataç’a çok teşekkür ediyorum. Belediyeciliğin ne olduğunu, her adımda burada hissediyorsunuz. Kısa bir sürede bile burada ne kadar rahat soluk alabildiğimi anlatamam” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da, “Sayın Semra Topçu’ya bu teklifimizi kırmadığın için teşekkür ediyorum. Semra hanımla zaman zaman televizyonda program yapıyoruz. Kendisi ile televizyonda program yapmak keyifli oluyor. Yazdığı kitabı da önemli bir hafıza tazeleme ve ders çıkartma notları olarak başucumuzda bulunduracağımızı belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

Katılımcılarla kısa bir sohbet eden Topçu, daha sonra “Güne Başlarken Hafızayı Taze Tutmak” adlı kitabını imzaladı.
Kaynak: İHA