Kızılay Konulu Resim Ve Kompozisyon Yarışmasının Ödül Töreni

Dinar ilçesinde 'Kızılay ve Yardımlaşmanın Önemi' konulu resim, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Dinar Kaymakamlığında düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında ilk üçe girmeyi başaran öğrencilerden birinci olanlar tablet bilgisayar, kırtasiye, ikinci olanlar küçük altın, kırtasiye, üçüncü olanlar ise kol saati, kırtasiye ile ödüllendirildi.

Kaymakam Mustafa Şahin ve Türk KızılayDinar Şube Başkanı Eyüp Şahin tarafından ödüllerin dağıtıldığı törende, okullar arası resim yarışmasında Ulviye Yeşilçimen birinci, Şeydanur Karaman ikinci, Sude Naz Yedik üçüncü oldu.

Ortaokullar arası kompozisyon yarışmalarında ise Bedra Gülfem Ergenç birinci, Işıl Bozkurt ikinci, Derya Yıldırım üçüncülüğü elde etti.

Türk KızılayDinar Şube Başkanı Eyüp Şahin de ödül töreninde yaptığı konuşmada, kendileri için bütün öğrencilerin birinci olduğunu Kızılay'ı en iyi şekilde tanıtmak adına bu tür yarışmaların her yıl düzenleneceğini söyledi.

Dereceye giren öğrencileri tek tek kutlayan Kaymakam Mustafa Şahin de, Kızılay konulu yarışmaların düzenlenmesinin öğrenciler açısından çok olumlu bir gelişme sağlayacağını, Kızılay'ın tam olarak ne iş yaptığını kavramalarına yardımcı olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA